Wildchaser aka Vasco ~

 
Låt mig presentera holländaren Vasco! Jag hade inga planer på att utöka mitt stall förrens tidigast om några veckor, men när jag läste tidningen och såg en annons på en häst som sades vara rätt komplicerad kunde jag inte låta bli att fortsätta läsa, jag ringde på annonsen. Jag & ägarna bestämde att jag skulle få komma och provrida Wildchaser.
 
När jag steg in i stallet, fick jag syn på en brun bakdel i boxen, som om han gömde sig, sedan vände han huvudet mot mig med sina bruna mörka ögon och jag var fast! Ägarna varnade mig när jag skulle sitta upp att Vasco var lite speciell, lät sig inte ridas av vem som helst och var lite allmänt bångstyrig och osäker. Han är bara 4 år gammal och grundinriden, ett hinder har inte Vasco sett i hela sitt liv. Redan i skritten drog han upp huvudet och började gå på tvären, det blev en svettig tur med många tvärningar och en halvt irriterad Vasco.
Jag visste inte riktigt vad jag ville, men jag var helt säker på att jag inte ville lämna honom, han behöver någon som förstår sig på honom så att han kan bli trygg i sig själv.
 
Så jag valde att ge Vasco en chans och han fick åka transporten hem till mig. (som lär ha en del bucklor nu) Han kommer att vara hos mig på prov ett tag framöver, det kommer bli mycket jobb men jag hoppas att Vasco & jag kommer fungera ihop snart och att han känner sig trygg här borta i Moorland tillsammans med Golden & Nanna!

northbell.blogg.se

Starstable blogg till 100%

RSS 2.0